ECURIES WELTEN
Ecuries Welten Chantilly zorgen voor de gezondheid en het welzijn van hun paarden met EW Powered by Actisaf® en EW Biergist™

Ecuries Welten Chantilly zijn in 2011 opgericht door Joost en Laurence Welten. De passie van Laurence voor paarden bracht hen ertoe een stoeterij op te zetten gericht op het dagelijks welzijn en de gezondheid van het paard.

De paarden staan ​24 uur per dag, 7 dagen per week onder toezicht en de faciliteiten en de zorg garanderen het best mogelijke comfort voor uw paard. De aangeboden lessen worden op maat gemaakt volgens uw verwachtingen en behoeften, en vooral volgens de behoeften van uw paard.

De stoeterij is gelegen tussen Senlis en Chantilly (‘Capital du cheval’), op minder dan een uur rijden ten noorden van Parijs. Het brengt alle voordelen samen waardoor u goed voor uw paard kunt zorgen en het een comfortabel leven kunt bieden op een uitzonderlijke locatie aan de rand van het bos van Chantilly en de trainingspaden van France Galop.

Actisaf®
Het is de dagelijkse verzorging van paarden en de unieke samenwerking met toonaangevende wetenschappers in probiotica die Joost en Laurence Welten hebben gebracht tot de ontwikkeling van:

EW Powered by Actisaf®
Experience proven probiotics for horses

Actisaf® is een geconcentreerd product van levende gistcellen gestabiliseerd met een gepatenteerde technologie waardoor levend tot in de dikke darm van uw paard en derhalve de beste waarborg voor een optimale spijsvertering.

Dankzij 10 jaar ervaring met een 30-tal paarden in eigen beheer heeft Ecuries Welten een grondige kennis van wat wel en niet werkt als het aankomt op pro-en prebiotica voor paarden:

Spijsvertering

EW Spijsvertering™ bestaat uit pure Actisaf® zonder suikers en is ideaal voor een gezonde darmflora van uw paard.

Vitaliteit

EW Vitaliteit™ is met name geschikt voor de spijsvertering en een evenwichtige groei ontwikkeling bij jonge paarden.

Weerstand

EW Weerstand™ is naast Actisaf ® rijk aan hoogwaardige mannanen en bèta glucanen voor een grotere immuniteit.

Luchtwegen

EW Luchtwegen™ is naast Actisaf ® rijk aan essentiële oliën die een bewezen significatieve bijdrage leveren aan de ademhaling van uw paard.

Gewrichten

EW Gewrichten™ is niet alleen goed voor de spijsvertering maar tevens voor bestrijden van gewrichtsontsteking en artrose.